ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το πάθος μας είναι η σχεδίαση χειροποίητων υποδημάτων από 100% ελληνικά δέρματα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ

Μέσα από το e-shop μας μπορείτε να αγοράσετε τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, όπου και αν βρίσκεστε

light, sun, summer breeze, sea, gorgeous shores

Designs inspired by the Greek islands

our story

Η ιστορία μας ξεκινάει κάπως έτσι

Έχοντας τελειώσει σπουδές πληροφορικής διαπιστώσαμε ότι η δημιουργικότητα ήταν μια βασική πηγή ενέργειας και δεν φαινόταν να καλύπτεται από αυτόν τον κλάδο. Κάπως έτσι, ξεκίνησε η αναζήτησή μας προς κάτι εναλλακτικό. Η υποδηματοποιία συγκέντρωνε μια πληθώρα χαρακτηριστικών, που μας γοήτευσε, όπως η διαχρονικότητα, η παράδοση και η δημιουργία εκ του μηδενός. Το επόμενο βήμα ήταν η κατάρτιση , η οποία ήρθε μέσα από μια σειρά μαθημάτων σε σχολή υποδηματοποιίας.

2012

Ταυτόχρονα με τα μαθήματα στήσαμε το εργαστήριο μας όπου ξεκίνησε η κατασκευή και πώληση των πρώτων χειροποίητων υποδημάτων, κυρίως σε γνωστούς και φίλους, που στήριξαν τα πρώτα μας βήματα.

2013

Βλέποντας ότι αυτό που κάναμε είχε θετική ανταπόκριση, αποφασίσαμε να κάνουμε έναρξη εργασιών, ώστε η δουλειά μας να εξελιχθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.Συμμετέχοντας σε κάποια bazzar προωθήσαμε την δουλειά μας στο ευρύ κοινό.

2014

Όταν είδαμε τυχαία μια κοπέλα να φοράει ένα σχέδιo μας σε ένα cafe στο κέντρο της πόλης, συνειδητοποιήσαμε ότι πολλά Travellers κυκλοφορούσαν ήδη στους δρόμους. Αποφασίσαμε τότε, να ξεκινήσουμε την συνεργασία με τα πρώτα καταστήματα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα τα Traveller’s shoes να βρίσκονται σε διάφορα point.

2015

Η επικοινωνία με τα συνεργαζόμενα καταστήματα έδειξε ότι οι πελάτες έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για τα σχέδια μας. Ταυτόχρονα αντιληφθήκαμε ότι η αλληλεπίδραση με τον κόσμο μας βοήθησε να πάρουμε ιδέες, να διορθώσουμε λάθη και να αποφύγουμε νέα. Οπότε αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην μεγαλύτερη εμπορική έκθεση, που γίνεται στην Ελλάδα – την Λαϊκή Τέχνη και Τέχνημα – κάτι που έγινε με μεγάλη επιτυχία.

2016

Αυτή η χρονιά μας υποδέχθηκε με αποκλειστικές συνεργασίες στην Πλάκα, τη Μύκονο και άλλα νησιά! Κάπως έτσι, η ομάδα της Traveller s shoes μεγαλώνει και ο νέος χώρος είναι έτοιμος να μας υποδεχθεί. Στο καινούριο μας εργαστήριο- εκθετήριο μας επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι με ιδέες και διάθεση για να δημιουργήσουμε μαζί το δικό τους μοναδικό παπούτσι!

2017

“Που σας βρίσκουμε;” Μια ερώτηση που μας την έκανε όλο και περισσότερος κόσμος, βρήκε την απάντηση σου: “Μα στο καινούριο μας eshop φυσικά!” Πλέον τα Traveller’s εκτός από το εκθετήριο και τα συνεργαζόμενα καταστήματα βρίσκονται και στο Internet έτοιμα να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

2018

Η επιτυχημένη μας παρουσία στο χώρο συνεχίζεται. Όλο και περισσότεροι φορούν τα δημιουργήματα μας, τα οποία είναι πλέον αναγνωρίσιμα, γιατί έχουν την σφραγίδα του αυθεντικού και του πρωτότυπου.

2019

Τα Traveller’s άνοιξαν πανιά και ταξιδεύουν πια σε δυο χώρες του εξωτερικού, στην Ισπανία και στην Γερμανία! Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για εσάς με το ίδιο μεράκι και την αγάπη μας παρόλες τις δυσκολίες των ημερών. Επιπλέον, εκτός από το εκθετήριο μας και τα συνεργαζόμενα καταστήματα, τα Traveller’s βρίσκονται και στο ανανεωμένο eshop μας!

2020

Πρωτού ξεκινήσει η φετινή καλοκαιρινή όμορφη περιπέτεια, όλοι, εμείς, εσείς, χαζεύουμε στα μαγαζιά για τους συμμάχους ένδυσης και υπόδυσης που θα ντύσουν αυτά μας τα ταξίδια, δίνοντάς τους χρώμα, άνεση και ταυτότητα, ενισχύοντας το προσωπικό μας στύλ προσδίδοντάς μας της αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κατακτήσουμε όλες τις θάλασσες, τις πλαγιές και τα σοκάκια των τόπων που θα μας φιλοξενήσουν!

Η καλοκαιρινή μας Συλλογή “Island Breeze” SS ’21 ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα των καλοκαιρινών μας περιπλάνήσεων στα σοκάκια των Ελληνικών μας νησιών!

Τα νέα σχέδια & χρώματα των Traveller’s Shoes θα ταξιδέψουν μαζί σας φέτος το καλοκαίρι.

2021

Stay tuned! Summer is coming with the NEW Traveller’s Shoes Collection is getting ready!

2022