Σχετικά με εμάς

 1. 2012

  Έχοντας τελειώσει σπουδές πληροφορικής διαπιστώσαμε ότι η δημιουργικότητα ήταν μια βασική πηγή ενέργειας και δεν φαινόταν να καλύπτεται από αυτόν τον κλάδο. Κάπως έτσι, ξεκίνησε η αναζήτησή μας προς κάτι εναλλακτικό. Η υποδηματοποιία συγκέντρωνε μια πληθώρα χαρακτηριστικών, που μας γοήτευσε, όπως η διαχρονικότητα, η παράδοση και η δημιουργία εκ του μηδενός. Το επόμενο βήμα ήταν η κατάρτιση , η οποία ήρθε μέσα απο μια σειρά μαθημάτων στην σχολή υποδηματοποιίας του κ. Κουλουμάση .

 2. 2013

  Ταυτόχρονα με τα μαθήματα στήσαμε το εργαστήριο μας όπου ξεκίνησε η κατασκευή και πώληση των πρώτων χειροποίητων υποδημάτων, κυρίως σε γνωστούς και φίλους, που στήριξαν τα πρώτα μας βήματα.

 3. 2014

  Βλέποντας ότι αυτό που κάναμε είχε θετική ανταπόκριση, αποφασίσαμε να κάνουμε έναρξη εργασιών, ώστε η δουλειά μας να εξελιχθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.Συμμετέχοντας σε κάποια bazzar προωθήσαμε την δουλειά μας στο ευρύ κοινό.

 4. 2015

  Όταν είδαμε τυχαία μια κοπέλα να φοράει ένα σχέδιo μας σε ένα cafe στο κέντρο της πόλης, συνειδητοποιήσαμε ότι πολλά Travellers κυκλοφορούσαν ήδη στους δρόμους. Αποφασίσαμε τότε, να ξεκινήσουμε την συνεργασία με τα πρώτα καταστήματα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα τα Traveller's shoes να βρίσκονται σε διάφορα point.

 5. 2016

  Η επικοινωνία με τα συνεργαζόμενα καταστήματα έδειξε ότι οι πελάτες έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για τα σχέδια μας. Ταυτόχρονα αντιληφθήκαμε ότι η αλληλεπίδραση με τον κόσμο μας βοήθησε να πάρουμε ιδέες, να διορθώσουμε λάθη και να αποφύγουμε νέα. Οπότε αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην μεγαλύτερη εμπορική έκθεση, που γίνεται στην Ελλάδα – την Λαϊκή Τέχνη και Τέχνημα - κάτι που έγινε με μεγάλη επιτυχία.

 6. 2017

  Αυτή η χρονιά μας υποδέχθηκε με αποκλειστικές συνεργασίες στην Πλάκα, τη Μύκονο και άλλα νησιά! Κάπως έτσι, η ομάδα της Traveller s shoes μεγαλώνει και ο νέος χώρος είναι έτοιμος να μας υποδεχθεί. Στο καινούριο μας εργαστήριο- εκθετήριο μας επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι με ιδέες και διάθεση για να δημιουργήσουμε μαζί το δικό τους μοναδικό παπούτσι!

 7. 2018

  "Που σας βρίσκουμε;" Μια ερώτηση που μας την κάνανε ολοένα και περισσότερος κόσμος, βρήκε την απάντηση σου: "Μα στο καινούριο μας eshop φυσικά!" Πλέον τα Traveller's εκτός από το εκθετήριο και τα συνεργαζόμενα καταστήματα βρίσκονται και στο Internet έτοιμα να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με εμάς

Χειροποίητα υποδήματα από 100% ελληνικά δέρματα 

Επικοινωνία

 • 211-4073728
 • travellershoes@yahoo.gr

Facebook

Created By Tech Place
travellershoes.gr © 2017